Capó


Aquí tenim un fantàstic exemplar de capó, que estava a la Fira del Gall d'aquest any a Vilafranca del Penedès.

Pinot Gris

Llenya


Panoràmica amb vinyes i pila de llenya tallada amb una col.locasió impecable.

Impressionant catedral de Strasbourg

Per llepar-se els dits !

Dedicada a qui els hi agradin els formatges.

Font d'Eguisheim



Un dels pobles més bonics de la regió d'Alsacia, és Eguisheim. Aquesta és una fotografia de una de les fonts d'aquest encantador poblet.

Ja hem tornat !!!



Aquí us deixo un bell retrat de l’Alçacia, regió vitivinícola de França i que toca amb Alemanya.

Ametller de primavera

Excavadora


Sort d'aquests animals incasables, els quals fan i desfan sense demanar res a canvi. Mouen muntanyes, fan carreteres, fan el que se'ls demana, que seria de la civilització sense ells?

La Yura

Cep



Fotografia d'un cep realitzada al mes d'abril a la regió vitivinícola del Penedès. En la comarca de l'Alt Penedès es produeix sobretot vi blanc i cava, els quals pertanyen a la D.O. Penedès, i D.O. Cava, encara que també si poden trobar grans vins rosats i negres.

Solitud

Gat Negre

Antiga Presa hidroelèctrica

Què deu mirar ?



Un dia d'aquells que no saps que fer, vam sortir a donar un tomb per Reus, i vam trobar aquest maniquí que no ens treia l'ull de sobre. Què devia mirar?

Un bonic lliri

Farasha

Pal de teléfon en mig de la neu

Va de paletes...

Vistes de Montserrat

Meravelloses vistes de les muntanyes de Montserrat des de el municipi de Capolat, a primera hora del matí i amb 30 cm de neu als peus. 

Masia a Capolat

Posta de sol davant una de les masies al petit poble de Capolat, de menys de 100 habitants, a la comarca del Berguedà. Com podeu veure hi havia molta neu i una posta de sol fantàstica, una meravella poder estar en aquell moment i en aquell lloc.

Ford Mustang als carrers d'Amsterdam



Una altre d'un Mustang. Pot ser que hem repeteixi com "l’all i oli", però es que no hem cansaria de fer fotos i mirar aquest cotxe, quina màquina, tot potencia i força. Res, doncs, com podeu veure sóc un gran admirador dels Ford Mustang.